“Daha ilk maç sonrasında olmadık laflar duyuyoruz. Yensek de yenilsek de takımın motivasyonu bozulmaması için yanlarında olmamız gerekir”

5 Eylül 2023 17:19

Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başdeğirmen, Tüm Isparta halkından destek istedi.
Geçen hafta ilk maçına çıkan ve mağlup olan Isparta 32 Spor için yapılan kötü yorumlara da değinen Başkan Başdeğirmen, olmadık laflar ve yorumlar yapılmaya başlandı dedi.
Başdeğirmen; 'Ne kadar sabırsızız' diyerek devam ettiği açıklamada; İnşallah Isparta 32 Sporumuz başarılı sonuçlarla ligi tamamlar. Ancak belki de hem taraftar olarak hem de takıma sahip olma anlamında biraz daha takımızın yanında olmak, onları motive edici yorumlar yapmak, konuşmalarımızda hemen ağır eleştirilerle onları zor duruma düşürmemek çok önemlidir. Daha ilk maç, ilk maçta mağlup olduk. Olmadık laflar ve yorumlar yapılmaya başlandı. Ne kadar sabırsızız ne kadar aniden karar vericiyiz, infaz memuru gibi asıyoruz, kesiyoruz. Biraz sakin olmakta fayda var. Bunlar yarıştır, maç demek yarışmak demektir. Yarışta kazanan da var kaybeden de var. Biz bir gün kaybedeceğiz, bir gün kazanacağız. Ama inşallah bunu daha ileri götürmek bizim onlara vereceğimiz destek ile alakalıdır. Hadi yenildi, hep beraber olmadık hakaretler, yendi, bu kez 'alkış olmaz. Futbol yense de yenilse de beraber olabileceğimiz bir spordur. O yüzden bütün arkadaşlarımızdan yensek de yenilsek de yanında olduğumu belirtmemiz lazım ki o motivasyonları bozulmasın” şeklinde konuştu.
Bu arada Başdeğirmen, zorlu Menemen maçından galibiyetle dönen Ispartaspor ekibini de kutladı.

Bu haber 406 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...