Pazar günü ORKAV tesislerinde düzenlenen Karpuz Festivali için gelen Valilerimiz ERTUĞRUL DOKUZOĞLU ve HALİL İBRAHİM DAŞÖZ HASRET GİDERDİLER

26 Eylül 2023 17:18

Görev yaptıkları sürelerde Isparta'ya büyük hizmetlerde bulunarak gönüllere giren Valilerimizi görenler Onlarla kucaklaşarak ve eski günleri ayaküstü de olsa yad ederek hasret giderdiler.

Eski Valimiz Halil İbrahim Daşöz
dostlarıyla Iyaş Otel’de kahvaltıda buluştu
2000 yılında Isparta'mıza tayini yapılan Sayın Halil İbrahim Daşöz'dü. Uzun yıllardır göremediğimiz Sayın Valimizi görmenin mutluluğunu yaşadık. Isparta'mıza yapmış olduğu değerli hizmetlerinden dolayı Isparta halkının beğenisini ve hayranlığını kazanan Sayın Valimiz, bulunmuş oldukları ortamlarda daima saygın ve seçkin kişiliğini belirtmişlerdir. Kültür ve sanat insanı olması, 2000 yılına başlatmış olduğu Isparta Halı, Gül ve Turizm festivalinin öncüsü oluşunun ispatıdır... Isparta halkı henüz yaşanmamış büyük bir festival sevinci yaşamıştır, böylece büyük bir şölene Öncülük yapan Sayın Valimiz, Halil İbrahim Daşöz, aynı zamanda çeşitli çalışmalarıyla Isparta halkının gönlünde yer etmiştir.. Aynı zamanda kendileri de bir Isparta sevdalısı olarak fırsat buldukça Ispartalı gönül dostlarını ziyaret etmişlerdir. Bizlere sunmuş olduğu kahvaltıda Isparta'mızın Basın mensupları da yer aldı.
Kahvaltıya katılarak geçmiş günleri yad eden, Bahattin Şenol, Süleyman Dağlı, Bünyamin Eren, Dilek Toros. Mustafa Bahçıvan, Ali Akbulut, Asım Yılmaz. İbrahim Çelik, Mustafa Çakır, Hilmi Özdemir, Hasan Özbek, Erdin Açıkgöz, Hasan Ali Meydan, Jale Bayraktaroğlu, Hüseyin Bayraktaroğlu, Tanju Boylu, Yasemin Erçakır, Mehmet Erçakır, Ethem Kılıçaslan ve ben Melahat Özçoban..Bu güzel kahvaltıda beraber olmanın mutluluğunu yaşadık..
Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz'e tüm konuklar adına teşekkür eder, bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

Bu haber 409 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...