“GÜNDEN GÜNE GÜÇLENİYORUZ, BÜYÜYORUZ”

29 Aralık 2023 16:29

Isparta'da tüm ilçe ve beldeler de seçime katılacak olan BBP Belediye Başkan Adaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacak. Parti binasında yapılan toplantıda birlik beraberlik mesajları verilirken, parti içinde yapılan yeni atamalar tanıtıldı.

Büyük Birlik Partisi parti binasında düzenlenen toplantıda parti içinde yapılan yeni atamalar tanıtıldı. Toplantıya BBP İl Başkanı Nafi Duru, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Aykut, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Osman Ünlü, Partinin Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Adayı Muhammet Abdulkadir Dikbaş, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Özlem Toptaş ile çok sayıda partili ve Genç Alperenler katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Aykut, 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ve amaçlarının seçimden başarılı bir sonuçla çıkmak olduğunu belirtti. Aykut, konuşmasında şu görüşlere yer verdi :
“Değerli arkadaşlar, öncelikle geçtiğimiz hafta hepimizin yüreğini dağlayan ve derinden üzen terör saldırısında şehit düşen 12 kahraman evladımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Bu terör belasının artık bir son bulması en büyük temennimizdir. Bir taraftan şehitlerimize ağlarken, diğer taraftan da halen Gazze'de devam eden İsrail zulmü altında her gün yüzlerce Filistinli kardeşimizin hayatını kaybetmesinin de derin acısını yüreklerimizde yaşıyoruz. Katil İsrail'e bu işgale ve savaşa biran evvel son vermesi çağrısında bulunurken, Filistinli kardeşlerimizin kendi vatanlarında özgürce yaşayacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Değerli kardeşlerim, biliyorsunuz ülkemiz yeni bir seçimin eşiğinde. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra 31 Mart 2024 tarihinde de yerel idarecileri seçmek için sandık
başına gideceğiz.

Seçimlere yaklaşık üç ay kala Büyük Birlik Partisi olarak seçim çalışmalarımızı yoğunlaştırmış bulunmaktayız. Ben öncelikle şahsımı Merkez İlçe Başkanlığı görevine layık gören Genel Merkezimize şükranlarımı sunmak istiyorum. Gerek Merkez ilçe, gerek il yönetimi ve gerekse Alperen Ocakları olarak seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaktayız. Bu seçimlerde amacımız ilçe ve beldelerde belediye başkanlıklarını kazanıp halkımıza hizmet etmektir. Isparta merkezinin yanı sıra tüm ilçe ve beldelerde en güçlü adaylarımızla seçime katılacağız. Birbirinden değerli aday arkadaşlarımızı önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz geniş katılımlı bir toplantı ile kamuoyuna açıklayacağız. Hem belediye başkan adaylarımızı hem de il genel ve belediye meclisi adaylarımızı kısa sürede kamuoyu ile paylaşacağız. Ben buradan özellikle şunu belirtmek istiyorum. Seçimlerden Büyük Birlik Partisi olarak en iyi sonuçla çıkmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm adaylarımızla birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Tüm partililerimiz elbirliği ile gece-gündüz çalışarak hedefimize ulaşma gayreti içerisinde olacağız. Allah'ın izniyle bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum ve seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini Yüce Mevladan temenni ediyorum. Sağolun, varolun.”
BBP İL BAŞKANI NAFİ DURU'da toplantıda yaptığı konuşmada, parti içi atamalardan bahsetti. Duru, konuşmasında şöyle dedi:
“Değerli Ispartalı hemşehrilerim, Saygıdeğer basın mensupları, değerli Alperen ocakları il başkanım Osman Ünlü, merkez ilçe başkanım Ahmet Aykut yönetim kurulu ve değerli dava arkadaşlarım. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle sözlerime başlamadan önce pençe kilit operasyonunda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Burada toplanmamızın sebebi yeni yapılan atamalar ve bazı kişilerin Büyük Birlik Partisi il başkanıyım diye kendisini tanıtması, öncelikle benim yönetimimden önce görev yapmış il başkanlığı da yapmış olan bazı kişiler kendilerini halen daha Büyük Birlik Partisinin il başkanı olduklarını iddia ediyorlar. Tabii aynı zamanda Alperen'ler il başkanıyım diye kendilerini başkan olarak tanıtanlar da var. Bunlar asılsız haberler kimse itibar etmesin. Biz bu yönetime buradan birilerinin söylemesi ile gelmedik. Biz rahmetli şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun sevdalılarıyız. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinde yürümek bu uğur da bir nebze olsun Isparta'mıza katkıda bulunmak, değer katmak için Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici Beyin beni bu göreve layık görmesi ile Büyük Birlik Partisi il başkanlığına getirildim. Partimiz il kongresini yaptı, ilçelerini kongreye götürdü, şu anki yönetim seçilmiş bir yönetimdir, bu arada Büyük Birlik Partisi büyük güçlü bir ailedir, büyük bir camiadır, günden güne güçleniyoruz büyüyoruz. Yönetim kurulumuzun da uygun gördüğü genel merkezimizin ataması ile mevcut yönetimimizde teşkilat başkanımız Sayın Ahmet Aykut merkez ilçe başkanı olarak atanmıştır. Alperen Ocakları Başkanlığı uzun süredir faaliyet gösterememiştir, bizde özveriyle çalışıp yönetim kurulumuz ile birlikte bu görev için Alperen Ocakları Genel Başkanımız Sayın Alican Kocaman tarafından görevlendirilen Sayın Osman Ünlü Isparta Alperen Ocağı il başkanlığı görevine atanmıştır. Görevlendirilen başkanımız teşkilatını kurarak görevine başlamıştır. Görevine başlayan dava arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Toplantıda Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı OSMAN ÜNLÜ'de yaptığı konuşmada;
“Saygıdeğer il başkanım, Saygıdeğer Merkez ilçe başkanım, kıymetli Alperenler ve değerli misafirlerimiz hepiniz hoşgeldiniz. Ben Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Isparta il başkanı Osman Ünlü. Bundan kısa bir süre önce Genel başkanımız Alican Kocaman beyefendinin takdiriyle bu göreve getirildim. Kendisine sizlerin huzurunda tekrardan teşekkür etmek isterim. Alperen Ocakları, İslam'ı daha önde tutmak kaydıyla Türk Milliyetçili'ğine bağlı kalmaktadır. Milli kimliği oluşturan ve uzun tarihi geçmişte kader birliği yaptığına inandığı topluluklar ile köken farkına bakmaksızın omuz omuza ilerlemeyi savunur. Ülkedeki problemlerin çözülmesinde ortak bilinci güçlü kılmayı ve birlikte yaşama idealini perçinleyerek milli bir kültür üretme amacını hedefler. Hiçbir kesimi ötekileştirmeden, bütün insanları ilk insan ve Peygamber Âdem'in çocukları görerek bu ölçü çerçevesinde Türk Milletine karşı duyduğu derin sevgi, bağlılık ve sorumluluk şuurunu yerleştirmeyi amaçlar. Milliyetçilik anlayışını İslam ile bütünleşmiş, Türk-İslam Medeniyeti ülküsünü esas alan ve ''İ'lay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Âlem'' diyen Alperen'lik Davası olarak açıklar. Alperen Ocakları olarak tek gayemiz rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nunda dediği gibi; Bir elinde Kuran bir elinde bilgisayar olan bir gençlik hayal ediyorum derdi hep. Bizlerde başkanımızın davasını ve hayalini gerçekleştirmek için bu yolda çok kıymetli Alperenlerimizle çalışmaya devam ediyoruz. İ'lay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Âlem dediğimiz bu davada pırıl pırıl gözleri parlayan bir gençlik yetiştirme gayesindeyiz. Yine sözlerime Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözüyle veda etmek istiyorum. Türk ata bindiğinde Alparslan'dır, Yavuz'dur. Attan indiğinde Mevlana'dır, Yunus'tur. Bizlerde birer Alparslan birer Yunus olmak için davamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”
Büyük Birlik Partisi'nin Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısı konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu haber 264 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...