“ISPARTA SON 20 YILDA KAYBETTİKLERİNİ İYİ BELEDİYECİLİKLE ALACAK”

29 Aralık 2023 16:30

31 Mart yerel Seçimleri öncesi Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural'ın etrafında kenetlenen İyi Parti'de birliktelik mesajları verilmeye devam ediyor.
Son olarak İyi Parti Eski İl Başkanı Özgür Tandoğan, Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen ve çok sayıda partili, parti binasına gelerek Ahmet Tural'ın yanındayız mesajını verdiler.
BİRLİKTE OLURSAK ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ
Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı iddialı bir adayla yola çıktık ve herkesten önce çalışmalara başladıklarını belirterek “İddialıyız kazanacağımıza da sonuna kadar inanıyoruz. Sizlerle birlikte olarak bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Biz kazanacağız. Isparta'yı iyi belediyecilikle
buluşturacağız” dedi.
İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli de “İl başkanlığımızla başlayan Sayın Ahmet Tural'ın adaylığıyla devam eden kenetlenme sürecimiz artarak devam ediyor. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim. Biz birlikte olursak büyüyeceğiz. Birlikte olursak belediyeyi alacağız. Birlikte olursak önümüzde kimsenin duramayacağını görüyoruz. Diğer partilerin gıptayla baktığı birlikteliği sağladık. Hep birlikte Ahmet Başkanımızı belediye başkanı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İyi Parti Eski İl Başkanı ÖZGÜR TANDOĞAN; “Birlik ve beraberlik yolunda Sayın Belediye Başkanı Adayımız Ahmet Tural Beyi Allah'ın izniyle seçtirene kadar aynı yolu yürüyeceğiz. Nerede eksik nerede noksan varsa orada hepimiz olacağız elele vereceğiz. Kardeş kardeşe davamız üzerinde yürüyeceğiz ve Allah nasip ederse belediyeyi kazanacağız. İnandık. Doğru adayla doğru yolda yürüyoruz. Allah'ın izniyle bunu başaracağız. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepiniz Allaha emanet olun” diye konuştu.

Bu haber 270 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...