“Mevcut Yönetimle çalışma ortamı oluşmadığı için istifa ediyoruz”

2 Ocak 2024 16:30

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç, “Isparta Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığından ben ve Yönetimim olarak istifa ediyoruz” dedi.
Görgeç, “Görev süremiz boyunca, tüm kadınların hakları ve hayatları için sözümüzü de sesimizi de hiç kısmadık. Görev süremizi aştığımız halde pandemi döneminde, depremden sonra son genel seçimde, yağmur, çamur, gece, gündüz demeden canla, başla Isparta'mız için çalıştık, emek verdik.
Yıllardır daha fazla kadının katılımını teşvik etmek için yükselttiğimiz sesimizin ve sözümüzün samimiyetinin altını bir kez daha çizmek istiyoruz.
Üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum CHP'sinde kişisel kariyer planları yapanları değil toplum için siyaset yapıp politika üretenlerin kadınlara siyasette figüran gibi davranan, mutfakta bulaşık, dışarıda para toplamak gibi görev yüklemesi yapan yönetim zihniyetine inat kadınlar vardır dedik, Isparta CHP'si İl kongresinde seçilen yeni yönetim ile onların sorun olarak gördükleri konuları çözümseme noktasında verdiğimiz uğraş ve çabanın neticesiz kaldığı ve görev yaptığımız 4 sene boyunca partimiz adına Isparta için gecesini gündüzüne katıp maddi, manevi her türlü zorluklara karşı Yöneticilerimle beraber verdiğimiz bu kutsal mücadele ve görev aşkımızın başkaları nezdinde itibarsızlaştırma çabalarına karşı inandığımız doğrulara ters düşmeden çalışmalarımızı, hedeflerimizi Isparta'nın geleceğine katkı sağlamak amaçlı yaptığımızı ve yarınlara daha da umutla bakmamız gerektiğini.
Bu umudu büyütmek ve gerçekleştirmek adına olan çabalarımız karşılığında yeni seçilen İl Yönetiminin İl Kadın kolları ile eş zaman ve güdümlü bir çalışma ortamı yaratmayacaklarını beyan etmeleri üzerine daha yararlı olacağını düşündüğüm Isparta Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığından ben ve Yönetimim olarak 29 Aralık 2023 tarihinde topluca istifa kararı alarak İSTİFA ettik.
Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nden büyük değildir. Ayrıca görev süremiz boyunca bizi yalnız bırakmayan ve destekleyen partililerimize de selam olsun.”

Bu haber 253 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...