5 BİN SOSYAL KONUT SÖZÜ

15 Mart 2024 16:49

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına Gülistan Mahallesi'nde devam etti. Isparta'da kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti ve evi olmayan vatandaşlar için 5 bin sosyal konut sözü verdi.
MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına Gülistan Mahallesi'nde
devam etti.
Başkan Adayı Günaydın'a MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP Isparta İl Başkanı Önder Topçu ve partililer eşlik etti.
Isparta'da kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ve göreve gelmesi halinde çalışmaların ivedilikle başlayacağını söyleyen Günaydın, evi olmayan vatandaşlar için 5 bin sosyal konut sözü verdi, "Mevcut belediye yönetimi biriktirdiğim arsaları sattı ama yine de göreve geldiğimde bu arsaları geri alacağım ve bu konutları yapacağım" dedi.
Belediye Başkanlığı döneminde 16 ayda, bin 800 konutu yapıp MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile beraber hak sahiplerine teslim ettiklerini söyleyen Günaydın, "Tecrübemiz var bilgimiz var. Biz yaptık yine yapacağız" diye konuştu.
Günaydın: “Kış boyunca ihtiyaç sahibi
emeklilerimize doğalgaz yardımı yapacağız”
31 Mart'ta göreve gelmesi halinde ihtiyaç sahibi emeklilere kış boyunca doğalgaz yardımı yapacağını söyleyen Günaydın ayrıca 65 yaş ve üzerİ vatandaşların ömür boyu halk otobüslerine ücretsiz bineceğini söyledi. Seçimleri kazanması halinde göreve gelir gelmez emekliler için özel bir kart çıkarttıracağını söyleyen Günaydın, "Emeklimiz istediği yerden ekmeği bedava alabilecek" dedi.
“Sizin paranızla size Ramazan kolisi dağıtıyorlar”
Isparta Belediyesi'nin ihale usulü ile Ramazan yardım kolisi yaptığını ve bunun da bir seçim çalışması olduğunu söyleyen Günaydın, “Sizin paranız ile size caka satmak istiyorlar. Alın paketi vurun tokadı” dedi.
GÜNAYDIN'DAN, HALKIN SOFRASINDA İFTAR YAPTI
MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallesi'nde düzenlenen 'Mahalle Buluşmasında' yanına gelen ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in aylar önce kendisine 'cübbe' sözü verdiğini ancak sözünü yerine getirmediğini söyleyen Mustafa Mert'e sürpriz yaptı. Gülhan Esen ve ailesinin mütevazi iftar sofrasına konuk olan MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, İlahiyat Fakültesi'nde okuyup 'imam' olup cübbe giymek isteyen 10 yaşındaki Mustafa Mert'e cübbe hediye etti.
Çocukların hayallerinin ve hedeflerinin her zaman desteklenmesi gerektiğini söyleyen Günaydın, “Mustafa evladımız gibi tüm evlatlarımızın Cumhuriyetimizin aydın ve bilinçli bir bireyi olarak hedeflerine ulaşmaları için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Bu haber 133 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...