ANKARA´DA DÜZENLENEN BAŞKENT VÜCUT GELİŞTİRME ŞAMPİYONASINDA BİRİNCİ OLAN MEVLÜT EREN´in HEDEFİ AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

19 Mart 2024 16:30

Mevlüt Eren, Ankara'da 1-3 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Başkent Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası'nda Genç Erkekler Fizik -174 kategorisinde birinci olarak şampiyon oldu.
Akabinde düzenlenen 06-09 MART 2024 OHANNES MARGOSYAN VÜCUT GELİŞTİRME-FİTNESS ŞAMPİYONASI AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE Genç Erkekler Fizik -178 Kategorisinde Türkiye 3.sü oldu
3 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilen şampiyona sonrasında genç sporcu Mevlüt Eren, hedefinin Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi.
EREN'İN HEDEFİ DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Isparta'lı genç sporcu Eren'in antrenörü Cüneyt Özgür; "Eren, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında altın madalya kazanma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor." dedi.
HEDEF: AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
5. Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörü Cüneyt Özgür, sporcusunun elde ettiği dereceleri büyük bir başarı olarak gördüğüne dikkati çekti.
Özgür, yakın zamanda Mevlüt Eren'den Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade ederek sporcusuna başarılar diledi.

Bu haber 116 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...