ISPARTALILARIN OYUNU AHMET TURAL´A İSTİYORUM”

28 Mart 2024 16:46

Çarşamba günü öğleden sonra geldiği Isparta girişinde binlerce partili tarafından karşılanan Akşener'e yoğun
ilgi gösterildi.
Parti otobüsünde Belediye Başkan adayı Ahmet Tural ile birlikte halkı selamlayan Akşener daha sonra İl Başkanlığı tarafından Süleyman Demirel Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftara katıldı.
7 bine yakın sempatizanın katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada Akşener; “
“Isparta'nın sorunlarını bilen, şehre hizmet etmek için canla başla mücadele eden Belediye Başkan adayı Ahmet Tural'a destek istedi. Tural'ın Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ekolünden geldiğini söyleyen Akşener, konuşmasında sık sık Demirel vurgusu ve birlik, beraberlik mesajı verdi.
AK PARTİ, CHP ve MHP'DEN DESTEK İSTEDİ
Akşener, “Çalmayan, çaldırmayan Ispartalı'ya hizmet edecek olan ve Demirel ekolünden, esnafın derdini, tarımla meşgül olan insanın derdini, gencin derdini bilen, bir kardeşinizi hem AK Partililerin, hem CHP'lilerin, hem MHP'lilerin, hem de Isparta'da ne kadar siyasi partide bulunan insan varsa hepsinin oyunu ben Ahmet Tural'a istiyorum. Ve hiçbirini, mahcup etmeyeceğine de kefilim.” diye konuştu.
İKİNCİ DEMİREL VAKASI
Akşener'in Tural için her parti mensubundan oy istemesi salonda büyük ilgi gördü. Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü; “Oylarınızı toparlayın getirin, Ahmet Tural gelsin. Herkesle birlikte beraber ikinci bir Demirel vakasını burada yaşayalım. Rahmetlinin izinden yol yürüyen bir kardeşinizi ve hiçbir siyasi parti mensubuna ayrımcılık yapmayan Isparta'ya hizmet edecek olan, Isparta'nın derdi için gidip herhangi bir bakanın kapısının önüne sandalyeyi koyup o işi çözünceye kadar oradan kalkmayacak birisini
seçin diyorum.”

Bu haber 120 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...