“BU YILKİ GÜLÇİÇEĞİ KAMPANYA DÖNEMİNDE REKOLTE BEKLENTİMİZ 12 BİN TON DOLAYINDA”

9 Mayıs 2024 16:48

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş beraberinde Başkan Yardımcısı Hakan Yaman, Genel Sekreter Selçuk Öçal ve Gülbirlik Basın Danışmanı Nasuh Özkan ile birlikte Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.
GÜLBİRLİK Genel Müdürü İBRAHİM IŞIDAN, Gülçiçeği alım kampanyasının geçtiğimiz günlerde başladığını, bu yılki kampanyada yaklaşık 12 bin ton Gülçiçeği alımının tahmin edildiğini ifade etti.
Kampanyanın sorunsuz bir şekilde geçmesi için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Işıdan, aynı zamanda Gül Turizmi çerçevesinde Gülbirlik olarak Güneykent'teki eski gülyağı fabrikasının bulunduğu alanın çevresinde BAKA destekli bir proje yürüttüklerini ve bu proje ile sözkonusu alanın yeni yatırımlar yapılarak yeniden düzenlenmekte olduğunu kaydetti. Işıdan, bu yıla yetişmeyen yeni alanın önümüzdeki yılki gülçiçeği kampanyasında hizmete gireceğini kaydederek, “Böylece orada daha çok yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlama imkanı bulacağız” dedi.
Gülçiçeği alım kampanyasının ne kadar devam edeceğinin hava şartlarına bağlı olduğunu kaydeden Işıdan, kampanyanın tüm üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu haber 194 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...