Haberler
BASIN İLAN KURUMU - ilan.gov.tr
YA ISPARTA’DA OLSAYDI!
12 Ağustos 2025 16:54
Balıkesir Sındırgı'yı vuran 6.1 büyüklüğünde 20 saniye süren deprem Isparta'da veya Burdur'da olsaydı ne olurdu sakın kendimize sormayalım diyen MİMARLAR ODA BAŞKANI CANER ATASEVEN:
“ Sındırgı Belediye başkanının dediğine göre 10'dan fazla bina yıkıldı. Her depremde olduğu gibi telefonlar çekmediği için köylere ulaşılamıyormuş. Muhtemelen tüm medya ve yetkililer tek bir enkazın başında canlı yayın yapıp dağılacaklar, diğerlerini göstermeyecekler. Bir iki gün içinde de gündemden düşürüp, hangi ünlü hangi plajda yakalandı haberlerine devam edecekler.
6.1 büyüklüğünde 20 saniye süren deprem Isparta'da veya Burdur'da olsaydı ne olurdu sakın kendimize sormayalım, düşünmeyelim, kafamızı yormayalım, huzurumuzu kaçırmayalım, kulağımızın üstüne yatmaya devam..
Hadi asılın klişe geçmiş olsun mesajlarına.. Papyonlu deprem profesörlerü de benim kehanetim tuttu seninki tutmadı tartışmalarına başlasın. Artık önlem almadan depremle yaşamaya alışmalıyız" dedi.