Yusuf Erdoğan, neden Galatasaray’a gidemedi?

3 Haziran 2021 18:07

Kasımpaşasporlu Milli Futbolcu Yusuf Erdoğan, askerlik yaparken Galatasaray formasıyla fotoğraf çektirmesi, sonrasında ise sarı-kırmızılılara transferinin gerçekleşmemesi konusunda katıldığı spor programında açıklamalarda bulundu.

                Erdoğan, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafın kendisine büyük sıkıntı yarattığı ve Galatasaray transferinin son anda olmadığını söyledi.

                Ispartalı Milli Futbolcu Erdoğan, ‘Galatasaray transferinin son anda neden bozuldu?’ Şeklinde soruya şu şekilde cevap verdi:

“Bir çok yerde bunu röportajlarımda söylemiştim ama kendi evimde Kanal32’ de biraz daha ayrıntılı anlatmak isterim. Şöyle Bursasporla iyi bir sezon geçirdiğimiz düşünüyordum o sene 2 sene önceydi. Sonra sözleşmem bitti ve ben boşa çıktım birçok takımın ilgisi vardı bana daha sonra biz Galatasaray’la o dönem Abdurrahim abiyle bir telefon görüşmemiz olmuştu. Fatih hocamızda beni istediğini ifade etmişti. Her konuda anlaşıp ben asker yoluna vatanı korumaya ondan sonra sosyal medya çok güçlü bir yer yani o yüzden çok gizli tutuyordum açıkçası transferi çünkü böyle şeyler küçük bir yerden duyulursa çok büyük algılar yaratır çünkü imza atmadan hiçbir şey belli olmuyor. Biranda 5 bin 6 bin askerle iç içesiniz ve bir anda sosyal medya duyuldu benim Galatasaray’la anlaştığım ve komutanlarımız arkadaşlarımız şimdi bir sürü insan var büyük rütbeli komutanlarımız var ister istemez onlar bir şeyler soruyor. Günde en az 1500-2000 kişiye bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ve zor bir süreçti benim için daha sonra protokol imzalamak için ben menajerimi gönderdim ve çoğu şeyde hallettik hani ben imza yetkisi de vermiştim. Her şey onaylandı biz Abdurrahim abiyle sağ olsun çok konuşuyorduk da. Daha sonra çok baskı vardı üzerimde, bir gün işte illa Galatasaray forması giy Galatasaray forması giy işte bir görelim seni ya işte tamam zaten giyeceğim bir sakin olun diyordum. Ama yani çok fazla istek olunca bin tane asker aynı anda söyleyince bu kibirli egolu demesinler diye kırmamak için onları böyle bir şey yapmıştım. Dedim hani 10 gün sonra gideceğim zaten imzayı attıktan sonra paylaşabilirsiniz dedim. Onlarda işte bak biz Yusuf Erdoğan’la askerlik yapıyoruz, al inanmıyorsan beraberiz diye arkadaşına atıyor. O da söylüyor a işte sen atma diye ama o ona atıyor o ona atarken bir anda bir baktım tweet listesinde 1. Sıradayım. Ya ne oldu bir anda bir baktım benim Galatasaray formalı o muhteşem pozum yayıldı. Daha sonra Abdurrahim abiyle de konuştuk biraz Mustafa başkan biraz kızmıştı. İmza atmadan neden böyle bir şey yapıldığı için ama gerçi benim çok dikkat etmeme rağmen elimde olmayan nedenlerden dolayı böyle bir fotoğraf karesi geldi. O gün çok üzülmüştüm. Abdurrahim abi daha sonra beni telefondan aradı 2-3 gün sonra bir sorun olmadığını söyledi. Daha sonra benimde anlamadığım bir şekilde iptal oldu. Transferim çok üzüldüm tabi ki sonuçta değerli bir kulüp Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri herkesin halay ettiği yerlerdir. Üzüldüm ama şuan baktığımız zaman geriye yine benim için kendimi ifade edebileceğim çok güzel bir kulübe gittim. En büyük şansım oydu sadece futbolu düşünebileceğim bir kulübe gittim. Bana performans ve mental açıdan çok inandığım bir yerdeyim şuanda ilerde hayatımla ilgili belki daha çok erken ama çok şeyler yaşadığımızı söyleyebilirim. Bir kitap yazma planım var. Hayatımla ilgili bu da trajikomik bir hikaye olarak o günün hatırası belki kötü bir hatıraydı. Ama hatıra olarak hayatımda kaldığını söyleyebilirim.”

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1247 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...