“VAKİT DEMOKRASİ VE ATILIM VAKTİDİR”

20 Haziran 2021 12:53

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Isparta Merkez İlçe Kongresinde konuşarak, “Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Toplumu kutuplara ayırmayacağız” dedi.

DEVA Partisi Isparta Merkez İlçe Olağan Kongresin yapıldı. Süleyman Demirel Kongre Merkezi Gül salonunda gerçekleştirilen Kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve partinin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Afyon, Burdur ve Antalya teşkilat başkanları, Isparta İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, yönetimi, CHP İl ve Kadın Yönetimi de kongreye katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede  DEVA Partisi Isparta İl Başkanı Şayeste Özer Ceylan ise yaptığı konuşmada Isparta’nın ve ülkenin sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Anadolu Halkının gönlünde taht kuran değerli bir siyasetçi olduğunu belirterek, “Isparta Merkez İlçe Teşkilatında görev alan ve görev alacak tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. Değerli arkadaşlarım dün Isparta’nın çok değerli bir evladının ebediyete intikalinin 6. Yıl dönümüydü. Merhum Süleyman Demirel İslamköy’den başlayan hayat yolculuğunun siyasi tarihimize 40 yıllık bir iz bırakarak tamamladı. 9. Cumhurbaşkanı Demirel, bilim ve teknolojinin yanında yer alan içinde yetiştiği Anadolu halkının gönlünde taht kuran değerli bir siyasetçiydi. Merhum Demirel i doğup büyüdüğü bu topraklarda siz değerli hemşerilerimizin huzurunda bir kez daha saygıyla ve sevgiyle anıyorum” dedi.

Hükümeti eleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bizler il il, ilçe ilçe gezip hakikatin sesi olacağız. Azim milletimize kulak vereceğiz. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız.  DEVA Partisi olarak bu ülkenin tek umudu olduğumuzun bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. DEVA Partisi, kadınlarla, gençlerle, emeklilerle,  çiftçilerle öğretmenlerle, işçilerle, esnaflarla eşitlik ve adalet için yola çıktı. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Toplumu kutuplara ayırmayacağız.  Hep beraber Türkiye’nin yaralarını saracağız. Türkiye’nin DEVA’sı var,Isparta’nın DEVA’sı var. Vakit Demokrasi ve atılım vaktidir” diye konuştu.

Kongrede DEVA Partisi Isparta Merkez İlçe Kurucu Başkanı Ahmet Taylan tekrar başkanlığa seçildi.

İşte yönetimi:

1.Buse Nur ALPASLAN,

2. Hidayet SAYIM,

3. Lütfi TOKSÖZ,

4. Gamze NALÇACI,

5. Bilal TÜRK,

6. Hediye Nur TOPUZ,

7. Ömer KAYA,

8. Mehmet AKÇAY,

9. Furkan DUMAN,

10. Giray SALMAN,

11. Mehmet TURAN,

12. Muhammed BURÇ,

13. Hasan Kayış,

14. Enis SÖKMEN,

15. Ayşenur BÜYÜKKAL,

16. Ayşe KARTAL,

17. Mehmet HAS,

18. Muhlise Meral TEZCAN,

19. Ayşe ÜNAL,

20. Hakan TUFAN

*Levent Doğan

 

Bu haber 1331 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...