CUMHURİYET HALK PARTİSİ 98 YAŞINDA

10 Eylül 2021 15:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı partisinin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajı :

 “Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük ve Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Devletçilik, İnkılapçılık ve Laiklik ilkelerinin temelinde kurulmuştur.

Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi; kurulduğu günden bugüne kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin ve insanlığın yılmaz bekçisi olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetini ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye'nin aydınlık gelecek hedefi ile halkımızı kucaklamaya devam edecektir.

CHP olarak 98. Yılımızda 9 Eylül 1923'te yakılan meşalenin yolumuzu aydınlattığını, 98 yıldır hiç dinmeyen coşku ve kararlılığımızla eşitlikçi, özgürlükçü, üreten ve halkımızla paylaşan, gelişmiş ve aydınlık bir Türkiye için CHP'yi iktidara taşıyacağımıza olan inancımla; Partimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, en üstten en alt kademeye kadar partimiz için emek vermiş tüm partililerimizi saygıyla anıyorum" dedi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1374 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...