Vakıflar İşhanı arka yolları ve Toptancılar Sitesi önündeki kaldırımlar yenileniyor

29 Mart 2022 16:22

Isparta Belediyesi Vakıflar İşhanı arka sokağı ve çevresinde düzenlemeler gerçekleştiriyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında yollar, belediyenin kendi üretimi olan begonit taşlarla kaplanıyor, yol zemininde dekoratif aydınlatmalar gerçekleştiriliyor. Yine sokaklara aydınlatma direkleri konularak, şehir merkezi daha modern hale getiriliyor.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Gece saatlerinde Vakıflar İşhanı arkası ile Kunduracılar Sitesi bölgesinden Mimar Sinan Caddesine inen sokaklarda incelemelerde bulunan Başkan Başdeğirmen, yapılan çalışmalarla vatandaşlara daha modern yaşam alanları kazandırıldığını belirtti. Beraberinde başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Başdeğirmen, begonit taş döşemesi çalışmaları ve peyzaj düzenlemeleriyle alakalı bilgiler aldı.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, daha sonra, Mimar Sinan Camii önündeki alan ile bölgesinde de incelemelerde bulundu. Cami ve çevresinde düzenleme çalışmalarının gerçekleştirilmesi planlanırken, çalışmaların kısa bir süre sonra başlayacağı
bildirildi.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1206 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...