Antalya Tapu Kadastro Bölge Müdüründen Başkan Başdeğirmen´e ziyaret

26 Ekim 2022 16:04

Antalya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen beraberinde Isparta Kadastro Müdürü Ali Soydan ve kurum çalışanları ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette kurumlar arası ikili ilişkiler ve iş birliği konuları ele alındı.
Pandemi döneminde Isparta hizmet binalarının temizliğinden, dezenfeksiyonuna, maskesinden, kolonyasına kadar her noktada Isparta Belediyesinin kendilerine yardımcı olduğunu dile getiren Antalya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Soydan, “Sayın Başkanım bizlere her konuda yardımcı oldunuz, hiçbir şekilde hayır demediniz. Bizim zor zamanlarımızdaki desteğinizi hiçbir zaman unutmadık. Size teşekkür etmek ve bir plaket takdim etmek istedik. Şahsım, Kurumum, Isparta Tapu ve Kadastro ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Bugüne kadar belediye ve tapu kadastro müdürlüklerinin karşılıklı çok işler yaptıklarını ve başarılı çalışmalara imza attıklarına değinen Soydan, “Teknik ekiplerimiz sürekli istişare halindeler. Biz sizlerden razıyız, sizlerde bizlerden razı olursunuz inşallah. Yaptığınız yatırımlarda tapu ve kadastro ailesi olarak her zaman bizlerde yanınızdayız” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sizler bizim paydaşlarımızsınız. Şehirlerimize hizmet ederken sizlerle uyum, istişare içerisinde bu işleri yapabilirsek vatandaşlarımız son derece memnun olacaklardır. Kurumlarımız bölümleri arasında uyumsuzluk olduğu zaman bunun zararını vatandaşımız çeker. Amacımız devlet kurumları olarak en iyi şekilde işbirliği içerisinde olmaktır. Gerek bölgeniz, gerek Isparta'mızdaki müdürlüklerimizle uyum içerisinde çalışmaktayız. Çözüm odaklı bir işbirliğindeyiz. Pandemi döneminde çok zor zamanlar geçirdik. Belediye olarak bu süreçte sizlere ve tüm kurumlarımıza vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. O günlerde herkesin birbirine çok ihtiyacı vardı, herkesin her yere yetişmesi kolay değildi. İlaçlama, temizlik konusu önemliydi bunları yaptık. Memnuniyetinizden dolayı bizlerde mutlu olduk. Rabbim bir daha böyle zor günleri bizlere yaşatmasın, birlik beraberliğimiz daim olsun. Bundan sonraki çalışmalarımızda işbirliği içerisinde vatandaşlarımıza hizmet edeceğimiz inancındayım. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. •BELEDİYE BASIN

Bu haber 1091 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...