“Bu sezonu bitirebildiğimiz en yüksek noktada bitirmek istiyoruz”

22 Aralık 2022 16:51

Isparta'yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi 8. Grup'ta mücadele eden Keçiborlu Belediyespor, Kemerspor'un ligden çekilmesiyle haftayı maç yapmadan geçirecek. 2. Yarı karşılaşmaları ise 29 Ocak'ta start alacak.
Keçiborlu Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Özsavlu ise ara nedeniyle öğrencilerine izin verdi. 3 Ocak'ta topbaşı yapacak olan sarı-kırmızılılar, lige kadar en az 2 özel maç yapmayı planlıyor. Ara transfer döneminde 3-4 takviye yapmayı düşündüklerini söyleyen Özsavlu, “Hedefli bir takım olmak istiyoruz. Transferleri yapıyorken de önümüzdeki yıl iskelet kadrosunda oynayabilecek isimleri alacağız. Bu sezonu bitirebildiğimiz en yüksek noktada bitirmek istiyoruz.
Play-Out maçında sürpriz olmaması için hedefli bir takım olmak zorundayız” dedi.
Teknik Direktör Özsavlu, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve yönetiminin takımın başarılı olması için tam destek verdiğini sözlerine ekledi.
Öte yandan 10 puanla 10. Sırada yer alan Keçiborlu Belediyespor, geçtiğimiz hafta ligin iddialı ekiplerinden Burdur MAKÜ karşısında son dakika golüyle galibiyetiyle kaçırmıştı. Maç 2-2 sona ermişti.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 937 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...