ISPARTASPOR ANKARASPOR MAÇI İÇİN 2 OTOBÜS TARAFTAR ANKARA´YA ÇIKARMA YAPACAK

27 Ocak 2023 16:38

Pembe-yeşilliler, Ankaraspor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 21. Maçında Ankaraspor'la deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma 29 Ocak Cumartesi günü Etimesgut Stadında saat 14.00'de oynanacak. Müsabakayı Trabzon Bölgesinden Ramazan Keleş, İstanbul Bölgesinden Sefa Can ve Ali Gün isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor 23 puanla 12. Sırada bulunurken Ankaraspor ise 28 puanla 10. Sırada yer alıyor. Ispartaspor, Play-Off noktasındaki rakibini yenerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Son 2 haftadır kayıp yaşayan Ankaraspor ise tekrar çıkışa geçmek amacında.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise haftanın maçı şampiyonluk adayları Amed Sportif ile Şanlıurfaspor kozlarını paylaşacak. Grubun iddialı ekibi Esenler Erokspor ise Arnavutköyspor'u ağırlıyor. Üst sıralarda yer almak isteyen Düzcespor, ligde zor günler geçiren Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda karşılaşacak.
Anagold 24 Erzincanspor, İnegölspor'la deplasmanda karşılaşırken Çorum FK, Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak.
Kapanma noktasına gelen Tarsus İdmanyurduspor evinde Menemen Futbol Kulübü'nü ağırlarken Bursaspor, Batman Petrolspor'la deplasmanda karşılaşacak. Alt sıralarda bulunan Sivas Belediyespor ise Somaspor'u konuk edecek.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 882 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...