TFF´DEN ISPARTASPOR´A 14.000.- TL.PARA CEZASI

27 Ocak 2023 16:38

Ispartaspor, sahasında oynadığı ve 0 – 0 sonuçlanan Esenler Erokspor maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 22.01.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-ESENLER EROKSPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 14.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”
Ispartaspor Yönetimi ise yaptığı açıklamada ise
“Şanlı Ispartaspor Taraftarı;
22 Ocak Pazar günü karşılaştığımız Erokspor maçında TFF Profesyonel Futbol Disiplin kurulu tarafından taraftarlarımızın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı kulübümüze 14.000₺ ceza yazılmıştır. Taraftarımızın her zaman arkasında olduğumuzu, Hakemin verdiği yanlış kararlar nedeniyle taraftarlarımızın sinirlerine hakim olamadıklarını anladığımızı belirtmek istiyoruz.
Verilen yanlış kararlar, uğradığımız haksızlıklar karşısında Yönetim Kurulu olarak elimizden gelini yapıp Ispartaspor'umuzu koruyoruz. Kulübümüzü maddi hasarlardan korumak için taraftarımızın da bu gibi olaylarda sabırlı olup kulübün zarar görmemesi için daha dikkatli olmasını istiyoruz.
Sizleri seviyoruz. İYİ Kİ VARSINIZ!” açıklamasına bulundu.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...