El emeği göz nuru eserler Yedişehitler Ortaokulu´nda Sergide

13 Haziran 2023 16:31

Isparta Halk Eğitim Merkezi bünyesinde verilen el sanatları özel eğitim kursların yılsonu sergilerinden bir tanesi de Isparta Yedişehitler Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.
Serginin açılısını Isparta Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Adem Şanlı birlikte yaptı.
El Sanatları öğretmeni Dilek Taşçı'nın yıl boyunca verdiği kursta, el emeğine gönül veren kursiyerlerin eserleri sergide görücüye çıktı. Isparta Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı kursun sergisinin açılışını yapan Milli Eğitim Müdürü Baydur, tek tek her stantları gezdi. Kursiyer ve öğretmenlerden bilgi alan Müdür Baydur, ” Çok emek var burada. Bu yapılan ürünler aktif olarak kullanılır ise ev ekonomisine katkı sağlar. Hepinizin tek tek ellerine sağlık. Bu başarınızın devamını bekliyorum. Umarım gelecek yıllarda daha büyük salonlarda daha güzel imkânlar sunacağız” dedi.
Okul öğrencileri de Görsel Sanatlar ve Yaşam Beceri Atölyesinde öğretmenleri eşliğinde derslerinde yaptıkları resim ve çeşitli tasarımlarını sergiliyor. Yedişehitler Ortaokulu Müdürü Gülnur Işık 'dan bilgiler alarak, MEB Müdürü Baydur tek tek öğrenciler ile yaptıkları tasarımları inceledi. Baydur Öğrencilerin farklı beceriler edinmeleri gerektiğini söyleyerek, ” Farklı materyaller ile farklı işler yapmayı okullarda öğrenen öğrencilerimiz bu şekilde deneyimlenmelidir” dedi Yedişehitler Ortaokulundaki sergi Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...