“YEREL SEÇİMDE BAŞARILI OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

11 Aralık 2023 16:43

CHP Isparta İl Başkanlığı yerel seçim çalışmalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Vedat Şenol başkanlığında düzenlenen toplantıya CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ve çok sayıda partili katıldı.
Konuşmasında yerel seçim vurgusu yapan İl Başkanı Şenol, “Yeni bir yapılanmayla yerel seçimde başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ALİYE COŞAR:
“Yerel seçim sürecindeyiz, tüm milletvekillerimiz, parti meclisi üyelerimiz Türkiye'nin dört bir yanında il ve ilçelerimizi dolaşıp başkanlarımızla beraber durum değerlendirmesi yapacak. Süreç hepimiz için önemli, hepimiz başarıya odaklanmak zorundayız. Isparta'mızın daha önceki seçimde alabileceğimiz çok az farklarla kaybettiğimiz ilçelerimiz var. Bu sefer alabileceğimiz ilçelerimiz daha çok ve bunu merkezden başlatmak istiyoruz.

Sosyal demokrat belediyecilikle beraber Isparta'da gerçekten bir kimlik kent olmayı hak ediyor bu aşamada hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Umarım her şey güzel olur” dedi
CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ
MURAT EMİR:
“Amacımız Ispartalı hemşerilerimizi karşısına en güçlü adaylarla çıkmak. Çünkü önümüzdeki seçimler Türkiye için çok önemli bizim için çok önemli ve Isparta için çok önemli.
Biz Isparta'da ve Türkiye'de başarı hedefliyoruz, hepinizin malumu genel seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inandık, çok mücadele ettik ama maalesef başarılı olamadık. Bunun birçok sebebi var ama en önemli sebebi, özellikle iktidarın medya gücüyle harekete geçirerek ülkede algıları bozması. Yalanla halkımızın algısını değiştirerek halkı etkilemiş olması. Biz kendimizi olması gerektiği gibi anlatamadık” diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Bu haber 333 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...