İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN BÖREKÇİ İSTİFA ETTİ

11 Aralık 2023 16:44

İyi parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, Ahmet Tural'ın İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin İyi Parti teşkilatlarında büyük bir kırılmaya yol açtığını belirterek istifa etti.
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi yaptığı açıklamada:

“Bildiğiniz üzere 1 yılı aşkın süredir Isparta İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu kısa süre zarfında zor bir genel seçim süreci geçirmekle birlikte partimizin geçirdiği tüm zorlu süreçlere rağmen teşkilatlarımızı yerel seçimlere hazırlamak adına elimizden gelen gayreti yöneticilerimizle birlikte gösterdik. 2023 Genel Seçimlerinde teşkilatlarımızın görüşlerini göz ardı eden Genel Merkezimiz ne yazık ki 2024 yerel seçimlerinde de teşkilatlarımızın görüşlerine tamamen kulak tıkamıştır. Sayın Ahmet Tural'ın şahsından ve adaylığından bağımsız olarak, teşkilatlarımızın ortak aday olarak görmek istediği Sayın Hasan Büyükçam'ın aday gösterilmemesi teşkilatlarımızda büyük bir kırılmaya yol açmış, büyük bir bütünleşme ile çalışması gereken teşkilatlar ne yazık ki parçalı bir görüntüye bürünmüştür.
Özellikle 2020 yılında tüm Türkiye'nin önünde yandaş medyaya açıklama yaparak tüm teşkilatlarımızı zor durumda bırakan, sosyal medya üzerinden İYİ partililere hakarete varan sözlerle saldıran kişilerin Genel Merkez nezdinde kabul görmesi parti emekçilerimizi hayal kırıklığına uğratmış verilen tüm mücadelenin boşa olduğu kanaatini oluşturmuştur. Geldiğimiz noktada üzülerek görüyorum ki İYİ Parti için her türlü çaba beyhudedir. Açıkladığım nedenlerle parti teşkilatlarımızı yok sayan bir anlayışla yürümeyi doğru bulamadığımdan yürütmekte olduğum Isparta İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...