İNEGÖLSPOR TARAFTARLARININ SPORTMENLİĞE YAKIŞMAYAN DAVRANIŞLARINI KINIYORUZ..

11 Aralık 2023 16:45

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta32spor deplasmanda Mehmet Küçük Durmuş ile öne geçtiği karşılaşmada İnegölspor'a üstünlüğünü koruyamayınca 3-1 mağlup olarak zirve yolunda yara aldı.

İnegöl İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Safa Yılmaz yönetirken yardımcılıklarını Sinan Bilen ve Mücahid Adem Çelebi yaptı.
İNEGÖLSPOR:
Bekir Sevgi, Ethem Balcı, Serhat Baştan, Yusuf Kocatürk, Mete Sevinç, Kadir Turhan, Eren Aydın, Orhan Aktaş, Yusuf Talum, Emre Toptan ve Okan Deniz 11'i ile başladı. Isparta32spor ise Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Caner Koca, , Abdulkerim Canlı, Cem Özdemir, Samet Karakoç, Alim Harlak, Osman Torun, Muhlis İstemi, Furkan Uludaş ve Mehmet Küçükdurmuş 11 ile başladı.

Isparta32spor 22. Dakikada Mehmet Küçükdurmuş ile öne geçerken, İnegölspor ise 36. Dakika da Mete Sevinç, 68. Dakika da Emre Toptan ve 90+6. Dakika da Erkan Arda Çağdaş attığı goller ile karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
İnegölspor karşılaşmayı 3-1 kazanırken maçın orta hakemi Safa Yılmaz verdiği kararlarla Ispartaspor'luların tepkisini çekti.
Ayrıca maç sonunda soyunma odası koridorunda arbede yaşandı. Emniyet güçleri Isparta32spor oyuncularına orantısız güç uyguladı.

Bu haber 345 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...