“AHMET TURAL BAŞKANIMIZLA ISPARTAYI İYİ BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ”

21 Aralık 2023 16:17

İyi Parti Eski İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin'in öncülüğünde geçmiş dönemde parti teşkilatında görev almış çok sayıda partili, mevcut yönetim ve Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ile bir araya geldi. Birliktelik mesajının verildiği buluşmada, konuşan Eski İl Başkanı Ertekin “Sen ben davası gütmeden Ahmet Başkanımızın önderliğinde hedefe yürüyeceğiz” dedi.
ARTIK KÜSKÜNLÜKLERİ BİTİRELİM
Buluşma toplantısında İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli “Artık küskünlüklerin bitip dargınlıkların sona erdiği bir sürece girelim. 31 Mart'ta Ahmet Başkanımızı Belediye Başkanı yapıp Isparta'mızı İyi Belediyecilikle tanıştıralım. Teşkilatçılığa yakışan bir şekilde küskünlükleri dalgınlıkları bitirelim ve bu yolda ilerleyelim” dedi.
İyi Parti Eski İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin de “Biz bu partiyi rahmetli Mustafa Şimşek ve dava arkadaşlarımızla iktidar olmak için kurduk. Türk milliyetçilerini iktidara getirmek için kurduk. Bentleri aşamadığımız için bu partiyi kurduk ve demokratçı, hürriyetçi zihniyetten ayrılmadık. Biz herkesi kucaklayarak iktidar olmak istedik. Biz, parti sayesinde bir yerlere gelmek için değil partiyi bir yerlere getirmek için bu partiyi kurduk. Bugün çok zor günlerden geçiyoruz. Dost ve mertlik böyle zor günlerde belli olur. Her türlü saldırının partimize karşı yapıldığı bir ortamda bizim sessiz kalmamız olamazdı. Bunun için biz sen ben davası gütmeden Ahmet Başkanımızın önderliğinde hedefe yürüyeceğiz. Belki genelde iktidar olamadık ama Isparta'da iktidar olmak için yola çıktık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Allahım bizi mahcup etmesin” diye konuştu.
Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı da “Önümüzde bir yerel seçim var. Seçimlerde ayrı düşmek bize yakışmaz. O yüzden birlikte, Ahmet Başkanın arkasında durup bu seçimi kazanacağız. İddialıyız inançlıyız. O yüzden beraber olmak istiyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bu seçimi kazanacağız inşallah” dedi.
Partililerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural da “İşte İyi Parti bu şekilde birlikte olmalı. Partimizin birlikte olmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ertekin Başkanımızın günün anlamına binaen söylediği hedefimiz genelde belki başarılı olamadık ama önümüzdeki yerel seçimlerde iddialı bir partiyiz. Bunun için benim sizlerden ricam. İyi Partiyi Isparta'da İyi belediyecilikle buluşturalım. Bunu yaparken İl Başkanımızın değindiği gibi dün dünde kaldı cancağzım. Biz yarına bakalım. Onun için gelin bir olalım, beraber olalım iri olalım diri olalım hep birlikte olalım. Rabbim birlikte, rahmet ayrılıkta azap var diyor. Biz bu azabın içine girmeyelim rahmet içine girelim. Isparta'yı iyi belediyecilikle buluşturalım ve hep birlikte hizmet verelim. Bugün buraya toplanmamızı anlamlı buluyorum. İnşallah bu büyüyerek, katlanarak gidecek ve Isparta'yı iyi belediyecilikle buluşturacağız. Başta Ertekin Başkanımız ağabeyimiz büyüğümüz olmak üzere sizlere çok teşekkür ediyoruz. Gazamız mübarek olsun Zafer inananlarındır. Biz inanıyoruz sizde inanın” diye konuştu.
İyi Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kiraz da “Sel köprüyü bölmüştü. Köprünün bir tarafında birimiz bir tarafında birimiz kaldı. Ama bu köprüyü yeniden birleştiren adayımız Sayın Ahmet Tural'a teşekkür ediyorum. Zira Ahmet beyin dışında başka bir adayımızın bu birlik ve beraberliği sağlama imkanı olmadığını tahmin ediyorum. Nitekim bu böyle oldu. Geçmişe ait ne varsa silelim. Başkanımızın da dediği gibi dün dünde kaldı cancağzım yarın için yeni şeyler söylemek ve yapmak lazım. Yarından itibariyle tüm mahalle temsilcilerimizle oturup, orada yetemediğimiz yetişemediğimiz arkadaşlarımız, yeniden bu sürece dahil edeceğiz. Burada mesele yerelde iktidar olup partimizi iktidara taşımaksa bunun hasıl olması için herkesin üzerine düşmesi yapması gerekiyor” dedi.
Partililer daha sonra seçimlere hazırlık konusunda yapılması gereken çalışmalara yönelik görüş ve önerilerini paylaştılar.

Bu haber 278 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...