“ASKIDA BİLET KAMAPNYASI DÜZENLEYEN 32 GENÇLİK GRUBUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

19 Ocak 2024 16:35

Ispartaspor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, kulüp tesislerinde basın toplantısı yaptı.
Özdemir Pazar günü oynanacak Menemenspor maçı öncesi tüm taraftarları maça davet ederek 32 Gençlik taraftar grubunun sosyal medyadaki ASKIDA BİLET kampanyasını da değerlendirdi. Ayrıca bir siyasi partide meclis üyeliği yapacak olan 2. Başkan Ozan Gezer ve Fehmi Gezer'e teşekkür edilerek atkı takıldı.
BU HAFTA REKOR BİLET SATILDI
Başkan Özdemir, “32 Gençlik taraftar grubu kurucularına, halen bu görevi üstlenen arkadaşlara desteğini esirgemeyen 32 gençlik taraftar grubuna huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Ispartaspor'a destek çıktılar ve askıda bilet kampanyası ile kulübümüze ciddi anlamda maddi bir katkı sağladılar. Şu an itibari ile 5 bine yakın bilet satışı gerçekleşti, bu ciddi bir katkıdır ve inşallah hafta sonu oynayacağımız Menemen Futbol Kulübü maçında da taraftarlarımızın desteği ile maçı kazanarak hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.
“BU BENİM ŞAHSİ FİKRİMDİR”
Ispartaspor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımında yerel seçimlerde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i destekleyeceğini açıklamasının bazı kesimler tarafından yanlış değerlendirildiğini belirterek şunları söyledi. “Bu açıklamamın Ispartaspor kulübü ile ilişkilendirilmesi yanlıştır. Bu benim şahsi fikrimdir ve beni bağlar, Ispartasporla ilgisi yoktur, bunu başka yerlere çekmenin bir anlamı yoktur. Ben Gültekin Özdemir olarak taraf olabilirim, ben kimseyi yargılamıyorsam, başkasının da beni yargılamasını doğru bulmuyorum” diye konuştu.
“ISPARTASPOR YÖNETİMİNDEN DE AYRILMAK İSTEDİLER BİZDE SAYGI DUYDUK”
Ispartaspor kulüp başkanı Gültekin Özdemir, yönetimde birlikte görev aldığı Ozan-Fehmi Gezer kardeşlerin yönetimden istifa etme kararlarına saygı duyduğunu belirterek, “ Bu süreçte de yönetimimizde Ozan abim ve Fehmi kardeşim yapmış oldukları tercihler var, bunlara da saygı duyuyoruz. Tabii ki bütün herkesin de saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Ben burada herkesin önünde dün Ozan Gezer ve Fehmi Gezer benim için neyse bugün de aynısıdır. Hiçbir zaman değişmedi, hiçbir zaman değişmeyecek. Allah'ın izniyle inşallah 2 yıldır Ispartaspor yönetiminde beraberiz. 8 yıllık abi kardeşlik ilişkimiz var. Bunu da böyle devam edeceğine inanıyorum ve biliyorum. Ben burada geçen sene Ispartaspor kulübünde gene ikinci başkanlık yapmış olan Ozan Gezer ve yönetimde bulunmuş olan Fehmi kardeşim bu yıl da yine ikinci başkanlık yapmış olan Ozan abim ve Futbol Şube Sorumluluğu yapmış olan Fehmi kardeşime çıkmış oldukları bu yolda Allah yollarını açık etsin. Ispartaspor yönetiminden de ayrılmak istediler bizde saygı duyduk. Ispartaspor yönetiminden ayrılıp siyasi bir çalışmaya girecekler. İkisinin bir arada yürüyebilme ihtimali yok. Onun için böyle bir karar aldılar. Ben geçen yılda yapmış oldukları Ispartaspor'a desteklerinden dolayı maddi ve manevi bütün desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun gerçekten çok güzel birliktelik ve beraberlik yaşadık. Bugün Ispartaspor'dan istifa etmeleri demek Ispartaspor'u bırakıyorum demek değil. Biz yine beraberiz, hiçbir zaman bu süreçte sıkıntı olacağını inanmıyorum ve düşünmüyorum. Kendilerine tekrardan 2 yıldır bu takıma kattıkları herşey için maddi ve manevi ki servettir bu takıma verdikleri para çok teşekkür ediyorum. Allah onlara keselerine 1000 kat versin inşallah. Allah yardımcıları olsun”
diye konuştu.

Bu haber 234 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...