Başkan Başdeğirmen´den AK Parti´nin yeni İl ve İlçe Başkanlarına kutlama ziyareti

22 Ocak 2024 16:40

Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Furkan Cem Er ve Merkez İlçe Başkanlığına atanan Av. Halil İbrahim Güleç'i ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini iletti. Şükrü Başdeğirmen'e ziyaretlerinde belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, AK Parti SKM Başkanı Fatih Tola eşlik etti.
İlk olarak AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er'i ziyaret eden Başdeğirmen, Er'e yeni görevinde başarılar diledi.
AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, parti olarak Ocak ayında heyecanlı ve hızlı bir süreç geçirdiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde tekrar aday olarak gösterdiğini hatırlattı. Er, “İnşallah bu gururun devamı olarak 31 Mart'ta başkanımızla seçimleri tekrar kazanarak, sizlerle bayrağı Isparta'ya dikerek
devam ettireceğiz.

Teşkilatımız için de önemli hızlı bir süreç oldu. Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle il başkanlığı görevi merkez ilçe başkanlığından tarafıma tevdi edildi. Bu süreçte arkadaşlarımızın destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim için de ayrı bir gurur ve onur olarak ömrümün sonuna kadar taşıyacağımı tekrar belirtmek isterim. Cumhurbaşkanımız, görevimi tevdi ederken, Isparta'da daha fazla oyla tekrar belediye başkanlığımızı kazanmamız gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanımızın bunu söylemesi bizim için ne kadar önemli olduğunu, başkanımıza da ne kadar değer verdiğini kanıtlamış oldu. Mevcut yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız tecrübeli. Süreci hep beraber, bir önceki seçimde aldığımız oy oranından daha yüksek, daha güçlü bir şekilde alıp sizin bir kez daha belediye başkanı seçilmenizi sağlayacağız. Cumhurbaşkanımıza bunun sözünü verdik, utandırmayacağımızı da söyledik. Hayırlı olsun ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Furkan Cem Er'in merkez ilçe başkanlığı görevindeyken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle il başkanlığına atandığını hatırlattı. Birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini vurgulayan Başdeğirmen, “Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyesi ve dava arkadaşlarımızla burada birlik ve beraberlik içerisinde olmamız bizim gücümüzü çok daha üst seviyelere taşıdığı inancındayım. Bu inançla cumhurbaşkanımıza vermiş olduğumuz bir söz var. Cumhurbaşkanımız 'Isparta'da güçlü bir şekilde seçimi kazanalım' dediğinde ben de bir söz verdim. 'Sayın Cumhurbaşkanım ya Türkiye'nin en fazla oyunu alan ili olacağız ya da bir önceki döneme göre en fazla oyunu artıran il olacağız' dedim. İnanıyorum ki ikisi beraber gerçekleşecek, en çok oy alan il olarak şehrimizi ön plana taşıyacağız. Kazanmak mutlaka çok önemli, ama üst seviyede kazanmak daha önemli. 23 yıldır ülkemizi yöneten sayın cumhurbaşkanımızın Isparta'ya olan hassasiyetini görmek, Isparta'ya farklı gözle bakması bizleri son derece memnun etti. Buna layık olmak için teşkilatlarımızla başarıya ulaşacağımız inancındayım. Daha önce defalarca kazandığımız seçimleri bir kez daha kazanarak ülkemize güzel hizmetler vereceğimiz inancındayım” şeklinde konuştu.
5 yıldır 15 belediye meclisi üyesiyle birlikte görev yaptıklarına değinen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kendileriyle uyum içerisinde görev yaptıklarını söyledi. Bu süreçte şehre zarar verecek herhangi bir olumsuz karara 'evet' demediklerini dile getiren Başdeğirmen, her aldıkları kararda şehri bir kademe daha yukarı taşıma amacında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Bunu da vatandaşlarımızın geri dönüşlerinden almaktayız. Önümüzdeki 2024-2029 döneminde de şehrimize güzel katkılar sağlamaya, şehrimizi daha yaşanabilir bir Isparta haline getirmeye devam edeceğiz. Sizlerin de tecrübeniz bizler için değerli. Sizin fikir ve desteklerinizle önümüzdeki dönemde de şehrimize hep beraber hizmet etmek istiyoruz. Sizlere teşekkür ediyorum. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor, teşkilat mensubu arkadaşlarımızın ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun, yolumuz açık olsun” görüşlerinde bulundu.
Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Halil İbrahim Güleç'i ziyaret eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Güleç'e de yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'e ziyareti için teşekkür eden Halil İbrahim Güleç, görevi yeni devraldıklarını ifade ederek, “İlk ziyaret eden de siz oldunuz. Çok teşekkür ederim. Seçim sürecinde olduğumuz için hızlı bir şekilde yeni yönetimimizi oluşturup hemen sahalara inmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Sizlerin Isparta'ya yaptığınız hizmetler ortada. Adaylığınızın açıklanmasıyla çok mutlu olduk. Seçim sürecinde hep birlikte sizinle beraber olacağız. Tüm teşkilatlarımızla bu süreci yürüteceğiz. 31 Mart'ta yeniden AK Parti Belediyeciliği, Şükrü Başdeğirmen belediyeciliği ile devam edeceğiz diye düşünüyoruz. Yaptığımız hizmetleri kapı kapı dolaşarak anlatacağız. Yapılan hizmetler anlatmakla bitmez, Isparta'nın çehresi değişti. Vatandaşlarımız hizmetlerinizden çok memnun. 31 Mart'ta Isparta halkımızın teveccühü ile oyumuzu artırarak inşallah ipi göğüsleyeceğiz. Bu sayede inşallah 5 yıl daha Isparta Belediyesi'nde Şükrü Başdeğirmen belediyeciliğini devam ettireceğiz. Allah hep birlikte hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Halil İbrahim Güleç'e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Halil İbrahim Güleç''i gençlik kollarından tanıdıklarını, teşkilat içerisinde dava arkadaşlıklarını devam ettirdiklerini söyledi. Güleç'in merkez ilçe başkanlığına atanmasının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Başdeğirmen, AK Parti'nin 23 yıldır birlik, beraberliği ve teşkilatçılığının dillere destan olduğunu belirtti. Siyasetin en güzel amacının beraber hizmet edebilmek olduğuna değinen Başdeğirmen, “Son 5 yıl içerisinde belediye meclis üyelerimizle bu güzel görevi layıkıyla yerine getirerek bugünlere geldik. Önümüzde yeni 5 yıllık bir dönem var. Amacımız vatandaşlarımızın takdirleriyle görevi alarak hizmetlerimizi devam ettirmektir. Teşkilatımızla beraber yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı vatandaşlarımıza anlatmak hepimizin vazifesi. Merkez İlçe Başkanımız Halil İbrahim Güleç ve yönetimine başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah” dedi.

Bu haber 252 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...