Karahan’dan Bütün Isparta’ya Manifesto

10 Ocak 2020 15:58

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Siyasilere, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine, Esnaflara, Bürokratlara ve Vatandaşlara seslenen Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ‘Isparta medyası her geçen gün kan kaybediyor. Sesiniz, kulağınız ve gözünüz olan medyaya sahip çıkın’ dedi. 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, meslektaşlarının gününü kutladı. Ispartalılara da önemli mesajlar veren Başkan Karahan, ‘Medya yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.  Şehir genelindeki gazeteleriyle, televizyonlarıyla, internet haber siteleriyle, radyolarıyla bir medya markası haline gelen Isparta bu alanda artık kan kaybetmeye başladı. Yerel medyanıza sahip çıkın” dedi. Başkan Karahan mesajında, “Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz en çok yerel medya sektörünü etkilemiştir. Bizleri sadece 10 Ocak tarihinde hatırlamayın. Bizler sizlerden sadece hakkımızı istiyoruz. Yerel medyayı abone olarak destekleyin ki hem sesimiz hem de sesiniz duyulsun. Medyanın yok olması demek şehrin yok olması demektir. Bütün sektörlerin yerel medyaya sahip çıkmalarını özellikle istiyoruz” dedi.

Gazeteciler Gününü Bayram havası içerisinde değil, dayanışma günü içerisinde geçiriyoruz.  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak bu zor günlerimizde tüm sektörleri, yerel medyasına sahip çıkmaya davet ediyorum. Yerel medya bu krizi ancak ekonomik olarak sektörlerin desteğiyle atlatacaktır” dedi. Isparta medyasında görevli meslektaşlarının da gününü kutlayan Şevket Karahan, ‘Bugün bizim dayanışma ve kenetlenme günümüzdür’ dedi.

 

Bu haber 1197 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...