4 okul müdürü yeniden belli oldu

17 Eylül 2014 19:12

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yönetici atama listesi belli oldu. Buna göre listede 4 ismin atandıkları yerler dikkat çekti.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev süresi sona eren okul müdürleri yeniden değerlendirmeye alınmıştı. Yaklaşık 2 aydır devam eden süreçte sona gelindi ve Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme sonucunda kimin hangi okula atandığını açıkladı.

4 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Açıklanan listeye göre yeniden atanan okul müdürü arasında 4 isim göze çarptı. Bir süre önce ülkü İlköğretim Okulu Müdürlüğü yapan ve daha sonra başka okulda görev alan Halil Yurteri, son değerlendirmede yeniden Ülkü Ortaokulunun Müdürü oldu. Bir diğer isim ise Mevlüt Avcu. Avcu değerlendirmede 100 tam puan alarak tartışmaların odak noktası olmuştu. Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Avcu, Fevzi Paşa İlkokulu müdürlüğüne atandı. Göze çarpan bir diğer isim de İhsan Arıcı oldu. M. Emin Arseven’in müdürlüğünü yürüttüğü Halk Eğitim Merkezi’nin yeni müdürü de İhsan Arıcı oldu. Son olarak yine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ceylan Çaylak da IYAŞ Selçuklu Ortaokulu müdürü olarak atandı.

 

Bu haber 992 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...