DGP komple BBP’ye katıldı

2 Mart 2015 18:50

AK Parti’den istifa eden Kütahya milletvekili İdris Bal’ın kurmuş olduğu DGP Isparta İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları, BBP’ye katıldı. DGP İl Başkanı Kazım Soytürk, partisindeki istikrarsızlık nedeniyle BBP’ye katıldıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Demokratik Gelişim Partisi’nin (DGP) Isparta’daki tüm teşkilatları Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) katıldı. BBP İl Başkanı Şener Taşören, partisine katılan DGP’li üyelere tek tek rozet taktı. Katılış töreni sonrası açıklama yapan DGP İl Başkanı Kazım Soytürk, ‘’Teşkilatımızla birlikte konuştuk anlaştık. BBP katılmaya kararı verdik. Başkanımız sağ olsun bizi davet etti. Biz de bugün itibariyle de BBP’ye katılıyoruz’’ dedi.

‘’PARTİMİZİN İSTİKRARSIZLIĞI BİZİ BUNA SEVKETTİ’’

Neden BBP’ye katıldıklarını da açıklayan Soytürk, ‘’Temsil ettiğimiz parti istikrarsız olduğu için BBP’ye katıldık. Zaten biz de MHP tabanlı kişileriz. Bu anlamda BBP’yi seçtik. DGM Isparta’da 5 ilçede yapılanmış bir parti. Rahmetli Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden gideceğiz’’ diye konuştu.

‘’BBP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR’’

Öte yandan BBP İl Başkanı Şener Taşören de seçim süreci hakkında bilgi verdi. Taşören, ‘’Aday adaylarımız başvurularını yaptılar. 7 aday adayımız var fakat bazı nedenlerden dolayı biz bunu açıklamıyoruz. İleriki zamanlarda açıklayacağız. BBP Isparta’da da gümbür gümbür geliyor. Arkadaşların katılımı ile daha da güçlendik. Bu bir başlangıç. Partimize katılacak partili arkadaşlarımız var. İnşallah BBP Isparta’yı güzel bir şekilde temsil edecek. 21 Mart’ta bir parti daha bize katılım sağlayabilir. Büyük partilerde yer alamayan bazı aday arkadaşlarımız var. Bizim de bu adaylardan beklediğimiz birisi var. İnşallah olur olmazsa zaten adaylarımız hazır.

‘’TÜRKİYE’NİN 2. BÜYÜK PARTİSİ OLABİLİRİZ’’

Bu güç mutabakatı aynı yukardan atılan bir kartopu gibi büyüyerek giderse şayet Türkiye’nin 2. büyük partisi olabiliriz. Isparta genelinde seçim barajı olan yüzde 10’u geçeceğimize inanıyoruz. BBP 22 senedir çizgisini değiştirmeyen bir parti. BBP her eve girip 1 tane dahi olsa oy alan bir parti’’ şeklinde konuştu. 

Bu haber 795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...