‘’7 Haziran’da hesap sormak için 7 numara’’

27 Mart 2015 18:47

CHP’deki ön seçime 7 aday numarası ile girecek olan Mehmet Büyüktuncer, Isparta milletvekili olmak için değil, Ispartalının vekili olmak için bu yola çıktığını bildirdi. Büyüktuncer, “7 Haziran’da hesap sormak için, 7 gün 24 saat ulaşmak için, 7 numara en iyi diyorum” şeklinde konuştu.

CHP aday adayı Mehmet Büyüktuncer, son kez seçmene seslenerek, neden kendisinin tercih edilmesi gerektiğini anlattı.

ÜYELERİMİZ GENÇLERİN SÖZ SAHİBİ OLMASINI İSTİYOR

Ön seçimin üyelerde büyük heyecan yarattığını belirten Büyüktuncer, bu heyecanın 7 Haziran’da CHP’yi iktidara taşıyacağını belirtti. Demokratik bir hakkı  hakkı kullanacak olan üyelerin 29 Mart’ta sandığa giderken 7 Haziran’da CHP’yi iktidara taşıyabilecek adayların kriterlerini belirleyeceklerini ifade ederek, “CHP seçmeni bu anlamda nihai kararı verebilecek niteliktedir.  Gördüğüm tablo bu. 18 aday adayının hepsi birbirinden değerli ama sonuçta 4 kişi seçilecek. CHP’yi iktidara taşıyacak aday adaylarında bazı kriterlerin olması gerekir. Öncelikle CHP’nin Isparta’yla özdeşleşmiş, Isparta’nın sorunlarına hakim, Isparta’nın vizyonunu ileri noktalara taşıyabilecek bir aday belirleme tercihi olacak. Üyelerimiz gençlerin söz sahibi olmasını istiyor. Bu anlamda kendimi şu anlamda nitelendiriyorum; genç olmam ve Isparta’nın sorunları CHP’nin çatısı altında değerlendirmiş olmam, Isparta’nın sorunlarına müdahil olabilecek noktada neler yapılabileceğini çok iyi bildiğimi düşünüyorum. Bu konuda tercih edilmem gerektiğini söylüyorum” şeklinde konuştu.

SİYASETİMİZİ HALKA DOKUNARAK YAPACAĞIZ

Öte yandan Isparta milletvekili olmak için değil Ispartalının vekili olmak için bu yola çıktığını vurgulayan CHP aday adayı Mehmet Büyüktuncer, “CHP’nin milletvekili olmak basamak çıkmak değil aksine basamak inme işidir. Isparta halkının sorunlarını çözebilme işidir. Isparta halkına dokunabilme işidir. Bu anlamda kendi yapım gereği hep halkın içindeydi. Bundan sonra da bir şey değişmeyecek. Siyasetimizi de halkın içinde, halka dokunarak, halkla birlikte yapacağız. İnşallah üyelerimiz bu konuda bizi tercih ederler ve biz de enerjimizi ve gücümüzü Isparta’ya yansıtırız” dedi.

SIRALAMA ÖNEMLİ DEĞİL

Diğer taraftan ön seçim sonucunda sıralamasının kendisi için kesinlikle önemli olmadığının altını çizen Büyüktuncer, amacın Isparta’ya hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Büyüktuncer, “Sıralamada yetki alırsınız. Ama seçilemezseniz bu görevden kaçamazsınız. Sonuçta seçilseniz de seçilemezseniz de Isparta’nın sorunları ortadadır. Seçilirseniz sorunlar karşısında elinizden gelen imkan dahilinde mücadele verirsiniz seçilemezseniz de CHP çatısı altında sorunları dillendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

7 HAZİRAN’DA HESAP SORMAK İÇİN 7 NUMARA

Son olarak yarınki ön seçimde 3625 üyenin sandığa gideceğini ifade eden Mehmet Büyüktuncer, seçmene yönelik şunları söyledi: “29 Mart’taki ön seçimin en geniş katılımla olmasını diliyorum. Bu katılımın sandığa yansımasını istiyorum. CHP’de oy kullanacak seçmenler tercihlerini CHP’yi ileriye götürebilecek, layık gördükleri aday adayı arkadaşıma vermelerini istiyorum. Kendime destek istiyorum. Sorunların hepsine hakimim. Aday numaram 7’dir. 7 Haziran’da hesap sormak için 7/24 ulaşmak için, 7 numara en iyi diyorum.”

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...