Batı Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Isparta’da

27 Nisan 2015 18:37

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, “Araştırma Sonuçlarının Uygulamaya Aktarılması ve Araştırılması İstenen Konuların Belirlenmesi” ile ilgili toplantıya Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Batı Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Neşat Erkan, Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcıları Saim Mere, Osman Zeki Eryiğit, Enstitünün teknik elemanları ile bölge müdürlüğümüz teknik elemanları katıldı.

Bölge Müdürümüz Mustafa Değirmenci’nin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Batı Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Neşat Erkan'ın çalışma alanları, ortak yürütülen projeler, sonuçlanan projeler ve laboratuvar çalışmaları ve enstitüyü tanıtan sunumunun ardından, 2014 yılında tamamlanmış olan projelerin sunumuna geçilmiştir.

Tamamlanmış projelerin sonuçları sunulduktan sonra değerlendirilerek, katılımcılar tarafından sorulan sorular cevaplandırılmıştır.

Daha sonra da araştırılması talep edilen konular uygulamacı birimler tarafından gündeme getirildikten sonra ilgili başmühendislerin verdikleri cevap ve katkılarıyla gözlem ve deneyimler çerçevesinde kısaca tartışılarak istenilen araştırma konularının yapılabilirliğinin enstitüde yapılacak bir değerlendirme toplantısıyla karar verileceği açıklandıktan sonra toplantı sona erdi.

 

 

 

Bu haber 847 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...