Eğirdirspor – Konyaaltı Belediyespor: 2 - 2

6 Ekim 2015 18:51

Konyaaltı Belediyespor karşısında Bursa Bölgesi’nin hakem triosu karşısında bir hayli zorlanan kırmızı­beyazlılar, Antalya temsilcisi Konyaaltı Belediyespor ile 2­2 berabere kaldı.

Bir çok kartlık pozisyonuna göz yuman maçın hakem triosu Eğirdirspor’un Hüseyin ve Sercan’la attığı golleri vermeyerek karşılaşmayı çığırından çıkarmayı başardı. Özellikle son dakikadaki golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesine büyük tepki gösterildi. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, her iki 2 yarıda tek kale oynadığı Konyaaltı Belediyespor karşılaşmasını 2­2 berabere tamamladı. Eğirdir İlçe Sahası’nda oynanan maçı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, MHP Milletvekili Adayları Nuri Okutan ve Ziya Nuhoğlu ve 300 dolayında taraftar izledi. Karşılaşmayı Bursa Bölgesi’nden Ziya Tanoğlu, Selkan Sabancı ve Çağdaş Yüksel Çağ isimli hakemler yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında Eğirdirspor, Gökay, Cem, Sercan’la yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşmanın 45. dakikasında Eğirdirspor kalecisi Mehmet, Konyaaltı Belediyesporlu Hasan’ı ceza sahası içinde düşürünce hakem penaltı noktasına koştu. Atışı kullanan Deniz kaleci Mehmet’i terk köşeye yatırdı: 0­1

2. yarıda beraberlik için bastıran Eğirdirspor, Konyaaltı Belediyespor kalesine adeta ablukaya aldı. Karşılaşmanın 63. dakikasında Hüseyin’in kafa vuruşunda maçın yan hakemi Selkan Sabancı topun çizgiyi geçmediğini iddia ederek Eğirdirspor’u 1 golden etti. Maçın 66. dakikasında ceza sahası içinde yaşanan  karambolde Sercan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1­1. Eğirdirspor bu golden sonra galibiyet için bastırdı ve nitekim de karşılaşmanın 86. dakikasında Sercan’ın sağdan korner atışında Burçin kafayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2­1. Karşılaşmanın 90. dakikasında Eğirdirspor ceza sahası içinde yaşanılan karambolde Hasan Hüseyin Mercan, penaltı noktası üzerinden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2­2. Bu golden sonra aşırı sevinen Mercan’a Eğirdirsporlu oyuncular ve taraftarlar tepki gösterdi. 90+2. dakikada Eğirdirspor’un sağdan kullandığı korner atışında ön direkte bulunan Sercan’ın sırtına top çarparak ağlarla buluştu. Bu pozisyonda yine maçın yan hakemi Selkan Sabancı ofsayt bayrağını kaldırarak golü iptal etti. Bu pozisyonun ardından Eğirdirsporlu oyuncular ve taraftarlar maçın hakemine büyük tepki gösterdiler. Hakemin bitiş düdüğünün ardından kısa süreli arbede yaşandı. Eğirdirsporlu yöneticiler, futbolcular ve taraftarlar, Bursa Bölgesi Hakemlerine tepki göstererek, “Sizi Alllah’a havale ediyoruz” diye sitem ettiler. Eğirdirspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal ise hakemlere, “Allah sizi ıslah etsin” diye tepki gösterdi. Bu arada Eğirdirspor, ligin 3. haftasında Yunus Emrespor’la deplasmanda karşılaşacak. 

Bu haber 961 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...