Eğirdir Triatlonu ileri bir tarihe ertelendi

28 Temmuz 2016 16:00

Türkiye Triatlon Federasyonu kurullarının aldığı karar neticesinde, hafta sonu yapılması planlanan Eğirdir Triatlonu ileri bir tarihe ertelendi. Avrupa Kupası ise iptal edildi.

Eğirdir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu'nun iş birliği ile düzenlenecek olan Eğirdir Triatlonu yarışları, ülke genelinde ve Eğirdir'deki olumsuz gelişmeler ve güvenlik tedbirleri nedeniyle iptal edildi.

Triatlon Federasyonu'ndan yapılan duyuru da, "Eğirdir Kaymakamlığının 25.07.2016 tarih ve 94356791-813.03-E-989 sayılı yazıları ile faaliyet programımızda olan Eğirdir Şehit Piyade Üsteğmen Enes Demir Triatlonu ve Minikler Aquatlonu Yarış‘ları ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü hal gereği olarak ileri bir tarihe ertelenmesi kararı Kurullarımızca verilmiştir.  Yarışmanın yapılacağı tarih yetkililer ile yapılacak olan görüşmelerden sonra en kısa zamanda açıklanacaktır.

ETU AVRUPA KUPASI İPTAL

ETU Federasyon Başkanı Renato Bertrandi ile görüşmemiz sonucunda ETU AVRUPA KUPASI yarışmasının iptal edilmesi kararlaştırılmıştır.

Ulusal sporcularımızın kayıtları ve yaptıkları ödemeler yapılacak olan yeni yarışmada geçerli olacaktır. İznik yarışmasında yapılan ve Eğirdir yarışmasına aktarılan ödemelerde geçerliliğini koruyacaktır" denildi.

 

Bu haber 920 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...