CHP Milletvekili Bakır: “SUSKUNLUĞUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN”

19 Şubat 2018 18:10

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, “Farklı bir siyaset tarzı izliyorum. Isparta'ya yapılacak hizmetlere destek veriyorum' dedi.
CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, siyasette suskun görüntü vermesinin yanlış değerlendirilmemesini istedi. 'Suskunluk da bir hizmettir' diyen CHP Milletvekili Bakır, Isparta'ya hizmet noktasında izlediği siyasetin faydalı olduğunu söyledi. Bakır, 'konuşulacak yerde konuşurum, susulacak yerde susarım' dedi.
Isparta Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili İrfan Bakır, suskunluğunun yanlış anlaşılmamasını istedi. Bakır, şöyle konuştu: “Suskunluğumuz yanlış anlaşılmasın. Bu da bir hizmettir. Böyle de faydalı oluyorum. Ben devlete çok önem veririm. Kolay kolay çatmam, eleştirmem. Bana gelen olayları önce devlet dairesi müdürleri ile görüşüyorum, soruyorum, sorguluyorum. Telefon açıyorum, bilgi alıyorum.
Bizim siyasetimiz biraz farklı tarzda. Yapılacak hizmetlerde destek veriyorum. Konuşulması gerekirse konuşurum, konuşulmaması gerekiyorsa konuşmuyorum. Suskunluğumuz yanlış anlaşılmasın. Önergelerimizi veriyoruz, gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz.
DSİ HİZMETİ EDİYOR, MUHALEFET EDİLECEK BİR ŞEY YOK Kİ…

Bu haber 651 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...