Futbol camiası İftarda buluştu

24 Mayıs 2019 17:31

Isparta Futbol Saha Komiserleri Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde futbol taban birliği yöneticileri bir araya gelerek, sezonu değerlendirdi.

Isparta Futbol Saha Komiserleri Derneği tarafından İftar Yemeği verildi. Nur Pide Salonunda verilen yemeğe Isparta Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Hüseyin Zengin, yönetim kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Sağdıç, hakem ve gözlemciler, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Durmuş Türkmen, Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici ve Teknik Direktör Hikmet Işık katıldı.
Isparta Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Hüseyin Zengin, iftar yemeklerine katılan Futbol Taban Birliği Başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti. Isparta futbolu için hep birlikte hareket ettiklerini belirten Zengin, rahatsızlığı nedeniyle yemeğe katılamayan Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak'a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Zengin, Saha Komiserleri Derneği olarak, üye sayılarının arttığını ve futbola hizmet etmeye etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Bu haber 249 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...